ingyen webstatisztika
Kanadai magyarok: Aaron Voros | Kanadai Magyar Hálózat

Kanadai magyarok: Aaron Voros

Aaron Voros (Vancouver, 1981. július 2. –) magyar származású kanadai jégkorongozó. Az NHL-ben játszik János a New Robert York Rangers csapatában. Eredetileg a New Nr. Jersey Devils draftolta le 2001-ben lipitor weight gain. Maybrit A főiskolán wholesale nba jerseys az Alaszkai Egyetemen játszott.

Miután Kanadai a magyar jégkorong-válogatott 2008-ban feljutott wholesale jerseys a legfelsőbb Retrorecupero ligába, Aaron Проект – egy évvel korábban cheap nba jerseys elhunyt magyar nagyapja cheap jerseys emlékére – azt fontolgatta, hogy a magyar Gelesen válogatottban szerepeljen.

Aaron nagyapja 1956-os menekült, a családot wholesale nba jerseys eredetileg Vörösnek hívják, ő maga már nem beszél magyarul, de büszke magyarságára.

“Büszkén vállalom magyar származásomat!” – nyilatkozta a Tampa Bay Lightning elleni prágai idénynyitón a NYR támadója. Kovács Zoltán, a magyar szövetség főtitkára a távirati irodának elmondta: már felvette a kapcsolatot a játékossal. A helyzetet bonyolítja, hogy Aaron Voros nem magyar állampolgár, Vancouverben született, és a nemzetközi szövetség szabályzata szerint az állampolgárság megszerzése mellett legalább két évet új hazája bajnokságában kell szerepelnie. -mindez 2008-ban történt.

 

1 Comment

 • BestLatisha / 2019-07-25 at 04:09

  I have noticed you don’t monetize magyarhalozat.com, don’t waste your traffic,
  you can earn additional cash every month with new monetization method.
  This is the best adsense alternative for any type of website (they approve
  all websites), for more info simply search in gooogle: murgrabia’s tools

  Válasz

Leave a Reply

*