ingyen webstatisztika

Kanadai magyarok: Aaron Voros

Aaron Voros (Vancouver, 1981. július 2. –) magyar származású kanadai jégkorongozó. Az NHL-ben játszik János a New Robert York Rangers csapatában. Eredetileg a New Nr. Jersey Devils draftolta le 2001-ben lipitor weight gain. Maybrit A főiskolán wholesale nba jerseys az Alaszkai Egyetemen játszott.

Miután Kanadai a magyar jégkorong-válogatott 2008-ban feljutott wholesale jerseys a legfelsőbb Retrorecupero ligába, Aaron Проект – egy évvel korábban cheap nba jerseys elhunyt magyar nagyapja cheap jerseys emlékére – azt fontolgatta, hogy a magyar Gelesen válogatottban szerepeljen.

Aaron nagyapja 1956-os menekült, a családot wholesale nba jerseys eredetileg Vörösnek hívják, ő maga már nem beszél magyarul, de büszke magyarságára.

“Büszkén vállalom magyar származásomat!” – nyilatkozta a Tampa Bay Lightning elleni prágai idénynyitón a NYR támadója. Kovács Zoltán, a magyar szövetség főtitkára a távirati irodának elmondta: már felvette a kapcsolatot a játékossal. A helyzetet bonyolítja, hogy Aaron Voros nem magyar állampolgár, Vancouverben született, és a nemzetközi szövetség szabályzata szerint az állampolgárság megszerzése mellett legalább két évet új hazája bajnokságában kell szerepelnie. -mindez 2008-ban történt.

 

Leave a Reply

*